Palvelua Pirkanmaalla

07.12.2020

Palvelua Pirkanmaalla

Miia ja EC Electro Center Oy:n pakettiauto on ollut tuttu näky Pirkanmaan alueella jo kohta 10 vuotta.

Miian toimesta useat asiakasyrityksemme saavat tilatut tuotteet sovituille kokoonpanolinjoille tai hyllypaikoille. Miia myös kerää ja pakkaa tilauksia koti-ja ulkomaan toimituksiin. Toimitusten oikea-aikaisuus ja kustannustehokkaat eräkoot ovat korostuneet merkittävästi viime vuosina.

Miia aloitti työskentelyn varasto-ja logistiikkatoiminnoissamme 2012 ja muutamien viikkojen jälkeen toimenkuvaan tuli mukaan myös jakeluautomme kuljettajan tehtävät. EC Electro Center Oy:llä on jo lähes 30 vuoden kokemus sähkökeskuksien, osakokoonpanojen ja komponenttien valmistamisesta ja toimittamisesta kone- ja laitevalmistaja-alan yrityksille.

Miian tehtävä on noudattaa eri asiakkaiden hyvinkin tarkkoja toimitusaika pyyntöjä. Sovituista aikatauluista on pidettävä kiinni. Ennen kuin päästään toimittamaan sovitut tuotteet asiakkaille on tehtävä valmistavat työt varastollamme. Tilausten kirjaaminen ja osakokoonpanojen valmistus ovat myös osa Miian työtehtäviä. EC Electro Center Oy:n komponenttimyymälän kautta tulevat tilaukset asiakkaan niin halutessa toimitetaan myös jakeluautomme toimesta perille. Samoilla ajokierroksilla hoituu välillä myös komponenttinoutoja tehtaan tuotantoomme sähkö- ja automaatiokokoonpanoihin. Vuosien saatossa on myös rakennettu useita hyllytysalueita asiakkaidemme tiloihin ja joitain myös purettu asiakkaan siirtäessä tuotantoa toiseen paikkaan. ” Paljon on työnkuvani teknologian kehittymisen myötä muuttunut vuosien saatossa, ennen oli kynä, paperi ja varastohyllyt nyt meillä on toimiva ERP, apuna viivakoodit ja varastoautomaatit ” kertoo Miia. Asiakaskunta on myös laajentunut merkittävästi viime vuosina.

Työssäni parasta ovat vaativan aikataulutuksen itsenäinen suunnittelu ja asiakaspalvelutyö. Työni on myös hyvin liikkuvaa ja pakun ratin pyörittelyn ja kilometrien lisäksi kävelyaskeleita tulee reilut 10 tuhatta työpäivän aikana. Vuosien saatossa on tullut hyvinkin tutuksi myös suorat yhteydenotot minulle yritysten tuotantolinjoilta tyyliin ”löytyisikö heti toimitettavaksi?”. Näin suoralle ja palveluhenkiselle luonteelleni työ erittäin sopiva ja kiitoksia on saanut asiakkailta, KIITOS SIITÄ 😊 päättää Miia jutustelun.