EC Electro Center Oy

  SÄHKÖKESKUKSIA 30 VUODEN KOKEMUKSELLA


  EC Electro Center Oy:n liiketoiminta käsittää sähkö- ja automaatiokeskuksien, sähkötilojen ja muuntajahuoneiden valmistuksen mukaan lukien mekaniikka- ja sähkösuunnittelun.

  Komponenttimyymälämme tarjoaa asiakkaillemme laajan valikoiman sähkö- ja automaatiokomponentteja. Saatavana myös hyllytyspalvelu.

  Yrityksen omistavat henkilöt toimivat johdon, myynnin ja tuotannon avaintehtävissä. Tampereen tehtaallamme työskentelee noin 100 henkilöä. Yrityksen liikevaihto on noin 20 M€.

  Tutustu esittelyymme Tampere Business
  Campus -yhteisössä >>

  Uusinta teknologiaa ja
  asiakaskohtaiset tuotantosolut


  Tuotantotilaa on yhteensä 6500 m2. ESD (Electrostatic discharge) lattiamateriaali mahdollistaa vaativimmatkin sähkö- ja automaatiosovellusten kokoonpanotyöt. Olemme jakaneet tuotantotilamme selkeisiin asiakaskohtaisiin tuotantosoluihin.

  SGS/Fi EN61439- sertifiointi

  Läpimenoajan nopeuttaminen ja laadukkaiden tuotteiden valmistus edellyttää jatkuvaa panostusta tuotannon kehittämiseen. Saavuttamalla näitä kehitysaskeleita varmistamme asiakkaillemme entistä kustannustehokkaammat ja laadukkaammat tuotteet.

  Turvallisuus

  • Merkityt kulkureitit
  • Aidattu testausalue
  • Alueen vartiointi
  • Turvakamerat
  • Vierailijakortit
  • Julkisivun ja toimistotilojen uudistus 2019

  Ympäristö

  • Kierrätys metallille ja pahville, 100 %
  • Sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätys (SER)
  • Hyväksytyt jätehuoltomenettelyt

  REFERENSSIT


  Merkittävimmät markkina- ja asiakassegmenttimme ovat satamanosturit, uusiutuva energia, kaivosteollisuus, lasiteollisuus, paperiteollisuus ja Marine. Viennin osuus on yli 10% liikevaihdosta ja välillinen vienti yli 80%

  Satamanosturit
  Uusiutuva energia
  Kaivosteollisuus
  Lasiteollisuus
  Paperiteollisuus
  Marine

  Historia

  EC Electro Center Oy:n historia ulottuu 90-luvun alkuun. Pirkan MS-Kojeisto Oy jatkoi Maansähkö Oy Tampereen toimintaa, käsittäen sähkökeskuksien valmistuksen sekä komponenttien jälleenmyynnin. 2000-luvun alussa toiminta laajeni hyllytyspalveluiden tarjoamiseen.

  Liiketoiminta jatkoi vahvaa kasvua ja vuonna 2003 konserniin liittyi TAS-Kojeisto Oy. Vuoden 2014 alusta Pirkan MS-Kojeisto Oy:n ja TAS-Kojeisto Oy:n liiketoiminnot yhdistettiin EC-Yhtiöiden sisällä EC Electro Center Oy:ksi.