EC Electro Center Oy

SÄHKÖKESKUKSIA 30 VUODEN KOKEMUKSELLA


EC Electro Center Oy:n liiketoiminta käsittää sähkö- ja automaatiokeskuksien, sähkötilojen ja muuntajahuoneiden valmistuksen mukaan lukien mekaniikka- ja sähkösuunnittelun.

Komponenttimyymälämme tarjoaa asiakkaillemme laajan valikoiman sähkö- ja automaatiokomponentteja. Saatavana myös hyllytyspalvelu.

Nyt nimellä EC Elmation Oy yhdessä EC Electro Center Oy:n kanssa voi taata asiakkailleen yhteisresursseillaan toimitusvarmuutta ja yhteisillä materiaalihankinnoilla kilpailukykyisiä hintoja. tutut yhteyshenkilöt ja johto ovat edelleen asiakkaidemme palveluksessa Akaassa ja Tampereella. 

 

Yrityksen omistavat henkilöt toimivat johdon, myynnin ja tuotannon avaintehtävissä. Tampereen tehtaallamme työskentelee noin 100 henkilöä. Yrityksen liikevaihto on noin 40 M€.

Uusinta teknologiaa ja
asiakaskohtaiset tuotantosolut


Tuotantotilaa on yhteensä 6500 m2. ESD (Electrostatic discharge) lattiamateriaali mahdollistaa vaativimmatkin sähkö- ja automaatiosovellusten kokoonpanotyöt. Olemme jakaneet tuotantotilamme selkeisiin asiakaskohtaisiin tuotantosoluihin.

SGS/Fi EN61439- sertifiointi

Läpimenoajan nopeuttaminen ja laadukkaiden tuotteiden valmistus edellyttää jatkuvaa panostusta tuotannon kehittämiseen. Saavuttamalla näitä kehitysaskeleita varmistamme asiakkaillemme entistä kustannustehokkaammat ja laadukkaammat tuotteet.

Turvallisuus

  • Merkityt kulkureitit
  • Aidattu testausalue
  • Alueen vartiointi
  • Turvakamerat
  • Vierailijakortit
  • Julkisivun ja toimistotilojen uudistus 2019

Ympäristö

  • Kierrätys metallille ja pahville, 100 %
  • Sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätys (SER)
  • Hyväksytyt jätehuoltomenettelyt

REFERENSSIT


Merkittävimmät markkina- ja asiakassegmenttimme ovat satamanosturit, uusiutuva energia, kaivosteollisuus, lasiteollisuus, paperiteollisuus ja Marine. Viennin osuus on yli 10% liikevaihdosta ja välillinen vienti yli 80%

Satamat
Uusiutuva energia
Kaivosteollisuus
Lasiteollisuus
Paperiteollisuus
Marine

Historia

EC Electro Center Oy:n historia ulottuu 90-luvun alkuun. Pirkan MS-Kojeisto Oy jatkoi Maansähkö Oy Tampereen toimintaa, käsittäen sähkökeskuksien valmistuksen sekä komponenttien jälleenmyynnin. 2000-luvun alussa toiminta laajeni hyllytyspalveluiden tarjoamiseen.

Liiketoiminta jatkoi vahvaa kasvua ja vuonna 2003 konserniin liittyi TAS-Kojeisto Oy. Vuoden 2014 alussa Pirkan MS-Kojeisto Oy:n ja TAS- Kojeisto Oy:n liiketoiminnot yhdistettiin EC Electro Center Oy:ksi